60.000 forint felett INGYENES kiszállítás - Kézbesítés 3-4 munkanapon belül - Árucsere 14 napon belül

Nagykereskedés

Butikja vagy üzlete van, ahol szívesen árusítaná termékeinket? Vegye fel velünk a kapcsolatot és szívesen elküldjük árjegyzékünket és az együttműködés feltételeit. Előre figyelmeztetjük azonban, hogy internetes üzleteknek árut nem szállítunk.

Pólóinkat, kardigánjainkat, sálainkat és a kiegészítőket Nepálban a legjobb minőségű és legfinomabb természetes szálakból kézzel készítik. A kasmírruházat gyártásában szerzett sokéves tapasztalatnak köszönhetően első osztályú árut kínálunk előnyös áron.

A vonzó árak egyik oka az is, hogy a termékeinket nem árusítjuk nagykereskedőknek kiskereskedői raktárainkból – a rendelés leadása után a szállítási idő hozzávetőleg 5 hét. Ha nálunk rendel, akkor az Ön üzlete/márkája számára speciálisan legyártatjuk a terméket, a termékre az Önök logójával ellátott címke is kerülhet. A gyártás során alkalmazkodni tudunk az Önök egyedi követelményeihez.

A minőségen kívül a másik nagy előnyünk a széles termékválaszték. Minden ősszel új kollekcióval jelentkezünk, kínálatunkban általában több mint 200 különböző modell található meg az XS-es mérettől egészen az XXXXL-es méretig, továbbá több tíz színből is választhatnak.