60.000 forint felett INGYENES kiszállítás - Kézbesítés 3-4 munkanapon belül - Árucsere 14 napon belül

Kik vagyunk?

A kasmír szerelem első érintésre. Érezni fogja a finom, elképesztő puhaságát és melegségét – nagyon gyorsan megállapítja, hogy valami nagyon különlegeset tart a kezében. Már az ókorban rendkívül minőségi anyagnak tartották a kasmírt, amikor szabad fordításban a „királyok fonalának” (fiber for kings) nevezték el. Ma már nem kell uralkodónak lennie ahhoz, hogy a kasmír nyújtotta luxusérintést megismerje. A kasmírból készült ruházat nem tartozik az olcsó ruhák közé, főleg, ha a legminőségibb fonalból készül – abból évente ugyanis korlázott mennyiség állítható csak elő, aminek következménye az alapanyag magas ára. A kasmír kardigán azonban kétség kívül egy hosszútávú befektetés. Megfelelő törődés mellett évek múltán is úgy fog kinézni, mint az új, nem fakul ki, nem nyúlik meg. Sőt, még az se kizárt, hogy egy újabb generáció örökli majd meg Öntől.

Értünk a kasmírhoz

Kis családi cégként 2011-ben kezdtünk el Nepálból kasmír ruházatot szállítani. A gyártó székhelye, akivel együttműködünk nincs messze Katmandutól, a fővárostól. 2011 végén Szlovákiában és Csehországban indítottuk el első online üzleteinket, ma több tucat különböző országba küldjük rendszeresen termékeinket. Termékeink minősége és különlegessége az ok, amiért az általunk kínált árut a világ minden pontjáról rendelik – pl.: Dél-Amerikából, Ázsiából és az arab országokból. Idővel további természetes prémium anyagokból készült termékek is bekerültek a kínálatunkba. Termékeinket klasszikus kőüzletben nem tudják megvásárolni, kizárólag online boltként működünk. A Magyarországra címzett küldeményeket Szlovákiából futárral 4 munkanapon belül szállítjuk. Munkatársaink közül az egyik kolléganőnk magyar, így magyarul írt e-mailjeikre anyanyelvükön tudunk válaszolni.

Elsőosztályú minőség

Köztünk és a többi kasmírt árusító között valószínűleg több különbséget is találnak. Az egyik legalapvetőbb a széles kínálat. A kínálatot rendszeresen újítjuk, általában több mint 200 különböző férfi és női modell közül válogathatnak. Szinte az összes termékünk több tucat színbenelérhető az XS-es mérettől egészen az XXXXL-es méretig. Minden évben ősszel új kollekcióval jelentkezünk és biztosítani tudjuk az egyéni méretre gyártást is – érdeklődés esetén bővebb tájékoztatásért írjon nekünk e-mailt.

Újabb jelentős különbség a minőség. Választékunk 0,0155 milliméternél vékonyabb kasmír fonalból kézzel készül. Sok gyártó a termelési költségeket azzal csökkenti, hogy Kínában és vastagabb, olcsóbb fonalból készíti termékeit. Végeredményben ez ilyen termék szúrós és nem jó minőségű – legyenek óvatosak, mert a „100%-os kasmír” megjelölésnek sem kell feltétlenül kezeskednie a minőségért. Azt tanácsoljuk, hogy kerüljék el a feltűnően előnyös ajánlatokat és kasmírt ne vásároljanak nagy üzletláncokban.

Biztonságos vásárlás

Szavatoljuk termékeink minőségét és a biztonságos vásárlást. Indoklás nélkül visszaküldheti az árut és mi postafordultával visszatérítjük a pénzt vagy biztosítjuk az áru cseréjét. Ügyfeleink számára a megszokottól eltérő szolgáltatást is kínálunk – ha például egy szerencsétlen véletlen folytán károsodik a nálunk vásárolt áru, biztosítani tudjuk annak javítását. Bármilyen kérdés vagy kérés esetén vegyék fel velünk a kapcsolatot.