60.000 forint felett INGYENES kiszállítás - Kézbesítés 3-4 munkanapon belül - Árucsere 14 napon belül

Hol készül a ruházat, amit kínálunk?

Kasmír blog Peter Greša

A kasmír drága, keresett és divatos. A kardigánok és további ruházati cikkeket (kisebb vagy nagyobb sikerrel) sok vállalat gyárt szerte a világon. Világviszonylatban a legtöbb kasmírból készült ruházati cikket Kínában gyártják. Európában kasmírból a legtöbb termék Skóciában és Olaszországban készül. Az európai gyártók termékei kiváló minőségűek, ám az áruk jóval magasabb, mint a keleten készült, hasonlóan kiváló minőségű termékeknek. Ennek oka a drágább munkaerő, a drágább energiaárak és a drágább raktározás.

Az internetes áruházunk által kínált termékek többségét Nepálban, a Himalájába lábánál készítik. Éppen itt kezdődött a kasmír és a takácsok közös kalandja, ami a világ legdrágább és legszebb természetes anyagának meghozták a hírnevet. A termékek kiváló minőségét a pontos kézimunka biztosítja.

A gyár, ahonnan webáruházunkban kínált termékeink származnak Kathmandu közelében található. A legjobb takácsokat alkalmazzák, akik a kézi szövésű pasminákba beleszövik elődjeik ügyességét és művészetét, akik ugyanilyen pasminákat szőttek, ugyanilyen módszerrel - csak pár évszázaddal ezelőtt.

Kivételt a női és a férfi kardigánok alapkollekciója képezi - ezek gyártása részlegesen automatizálva Kínában folyik. Döntésünk oka, hogy néhány modellt elérhetőbb áron kínálhassunk. Természetesen ezek a termékek kiváló minőségűek és szintén 100%-os kasmírból készülnek, mint a többi termékünk.