60.000 forint felett INGYENES kiszállítás - Kézbesítés 3-4 munkanapon belül - Árucsere 14 napon belül

A legjobb minőséget kínáljuk jó áron

Kasmír blog Peter Greša

A vásárlók gyakran az ár alapján döntenek egy-egy termék megvásárlása mellett. Mi nem arra törekszünk, hogy a legolcsóbbak legyünk, a mi célunk az, hogy a kényelmes és luxusruházatnak számító kasmírt mindenki megengedhesse magának, aki inkább gyapjúból vagy szintetikus anyagból készült ruházatot választana.

Ragaszkodunk az alacsony árakhoz? Igen, közvetítők nélkül árulunk.

Ezen kívül igyekszünk a kiadásokat a minimálisra csökkenteni. Nincsenek felesleges közvetítőink, nem működünk együtt nagyraktárakkal és forgalmazó cégekkel. Elsődleges célunk, hogy a jó minőségű kézzel szőtt kasmír termékeinket minél rövidebb időn belül és minél rövidebb úton juttassuk el ügyfeleinkhez az adott országban működő kizárólagos kereskedelmi képviselőn keresztül. Ennek az üzleti stratégiának köszönhetően engedhetjük meg magunknak az alacsonyabb árakat, mint a konkurencia. Mindemellett termékeinek a legjobb minőségű kasmírból készülnek.

És mi az, amin nem takarékoskodunk? A szolgáltatásokon és az ügyfélszolgálaton.

Sok eladó azért engedheti meg magának az alacsony árakat, mert takarékoskodik az ügyfélszolgálaton. Nálunk ezzel a hozzáállással biztosan nem találkozhatnak. Nem jó a kiválasztott termék nagysága, színe vagy csak egyszerűen nem váltotta be a kasmírból készült öltözék a hozzá fűzött reményeket? Felesleges kérdések és időhúzás nélkül kicseréljük a terméket vagy visszaadjuk a pénzt.