60.000 forint felett INGYENES kiszállítás - Kézbesítés 3-4 munkanapon belül - Árucsere 14 napon belül

Kasmír ékszer - pasmina

Kasmír blog Peter Greša

A pasmina a legelegánsabb ruhadarab, amit kasmírból, a kasmíri kecske pehelyszőrének hagyományos, kézi feldolgozásával állítanak elő. Ennek eredménye egy puha, színeivel és szépségével lenyűgöző, divatos kiegészítő, mely már évszázadok óta megbabonázza a nőket szerte a világon. Az utóbbi években a pasmina újra nagyon népszerűvé vált, amiről elsősorban olyan hollywoodi hírességek gondoskodtak, mint Angelina Jolie vagy Nicole Kidmand, akik szívesen viselnek pasminát. Hála a filmsztároknak a pasmina ma már nem csak az Egyesült Államokban népszerű, hanem Európában és Magyarországon is.

A kasmírból készült kardigánt a szövés rétegei alapján választjuk ki. A pasmina választásánál az alapkövetelmény annak összetétele. Internetesen áruházunkban két fajta pasminát találhat - a Diamond és a Platinum kollekciót. Mindkettő a legjobbak közé tartozik, amit a kézzel szőtt kendők világa kínál.

Gyémánt (Diamond) kollekció

A Gyémánt kollekcióba tartozó pasminák exkluzív divatkiegészítők, amiket bármilyen alkalomból viselhet, de főleg olyankor, amikor különlegesnek szeretné érezni magát. A telített színek, a szerény elegancia és a 100%-os kasmír felhasználása ebből a kollekcióból igazi gyémántot varázsol a kasmír kendők között.

Platina (Platinum) kollekció

A Platina kollekció ötvözi a természetes luxus textilből szőtt - 70% kasmír és 30% selyem - anyag szépségét és a gyakorlatiságát. A Platina kollekcióba tartozó pasminák simák, vékonyak és nagyon kellemes viselni őket. Telített színűeket vagy mintásakat szőnek belőlük.